twitter facebook
CASTELLANO       CATALÀ
Inici AcordsServeis

Jurídic laboral
Nòmines i tributs
Finances
Promoció Internacional
Marketing
Estratègia i competitivitat
Recursos humans
Qualitat processos i producte
Formació
Medi Ambient
Patents i marques
Prev. de riscos laborals
Protecció dades (LOPD)
Viatges
Borsa de treball

Serveis Privats

Zona privadaAssessorament i consultes
Zona privadaTraduccions
Zona privadaInformació personalitzada


Destaquem:

Serveis - Protecció dades (LOPD)

Consultoria i assessorament en protecció de dades de caràcter personalLa contractació de qualsevol dels serveis esmentats inclou un Descompte especial del 20 % i servei gratuït d'assessorament telefònic per la resolució i aclariment dels dubtes o incidències que puguin aparèixer amb posterioritat a la finalització dels treballs realitzats.


Adaptació a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i al Reglament que desenvolupa les mesures de seguretat (RD 1720/2007): implantació de les mesures necessàries per l'acompliment de la normativa legal vigent.

Manteniment anual: revisió i actualització de les mesures implantades i de les dades contingudes en el Document de Seguretat.

Auditoria de revisió dels sistemes d'informació i instal·lacions de tractament de les dades: auditoria preceptiva, com a mínim cada dos anys en aquelles empreses o professionals que disposin de fitxers de nivell mig o alt.

Auditoria de situació: per aquelles empreses o professionals que, havent implantat mesures en el passat, necessitin un diagnòstic del grau d'acompliment en l'actualitat.

Responsable de seguretat extern: per aquelles empreses o professionals que, disposant de fitxers que requereixen mesures de seguretat de nivell mig o alt, tenen l'obligació de crear la figura d'un Responsable de Seguretat que vetlli pel compliment i manteniment de les mesures implantades.

Formació: per Responsables de Seguretat, de Fitxers, de Tractament, Administradors de Sistemes o Usuaris autoritzats que tinguin necessitat d'adquirir o actualitzar els seus coneixements sobre les seves obligacions i responsabilitats.

Grups d'empreses: s'aplicarà un descompte addicional (20 %) per a la segona empresa i successives que comparteixin el mateix domicili social.


El Sr. Rafael Tuneu Enginyer Tècnic Industrial atendrà els vostres dubtes i consultes al 93.745.78.10 o a l'adreça electrònica cpdi@ceprodat.com

SITJAS MOTOR SL Política de qualitat
c./ Tres Creus,66 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 745 78 11
Fax: 93 726 09 95
Mapa web * Nota legal
Diseño web Sabadell (Anunzia)
L'Associació
On som
Què fem
Contacti amb nosaltres
Sol·licitud d'Associació
Serveis
Jurídic laboral
Promoció Internacional
Marketing integral
Marketing digital
Estratègia i competitivitat
Busqui el seu instal·lador
Informació personalitzada
Club de joves empresaris (JEC)
Club de responsables de personal
Novetats i esdeveniments